Soep

Wissen
Bekijk winkelwagen

Beschrijving

Bij Da-roberto hebben wij ook heerlijke soepen in diverse smaken. Maak hieronder je keuze!

Aardappel / truffel / prei soep € 7,50

Deze bijzondere combinatie van aardappel, truffel en prei is een smaakvolle soep. Stokbroodje met wat boter en zeezout erbij en smullen maar!

Champignonsoep € 6,25

Champignonsoep

Da Roberto soep, de énige echte € 8,50

Het heeft even geduurd maar na het broodje Roberto, de pizza da Roberto is er nu ook Soep da Roberto. Deze soep is gevuld met tomaten, knoflook, ui en heeft een topping van kaas, schijfjes chorizo en salami. Afgemaakt met chalapenos en truffelolie. Heerlijk!

Erwtensoep € 8,50

Erwtensoep zoals deze hoort; de lepel blijft erin staan!

Gekruide kerrie soep € 6,25

Groentebouillon, kerriekruiden, rode peper en mais. Heerlijk van smaak en voor degene die van iets pittiger houdt.

Gevulde vissoep € 8,50

Deze vissoep is gevuld met zalm en witvis en gemaakt met venkel en wat ui. Wees niet bang je hoeft echt niet te zoeken naar de vis!

Groentesoep, goed gevuld € 6,25

Groentesoep zoals je deze mag verwachten. Bleekselderij, wortel, champginons, knolselderij, ui kortom alles wat een groentensoep hoort te hebben.

Pastinaak / truffel € 6,25

Een soep van de wat zoetige pastinaak (een witte wortel, zo ziet deze groente er uit) ui, knoflook en truffelpasta. Erg lekker en echt eens een andere smaak!

Tomaat / basilicum € 6,25

Tomaat / basilicum

Tomaat, geroosterde paprika en balsamico € 6,25

De basis van deze soep is ui,knoflook, tomatenpuree en geroosterde tomaat, geroosterde paprika afgeblust met balsamico azijn. Om te smullen!

Uiensoep € 6,25

Uiensoep

Extra informatie

Selecteer je soep

Aardappel / truffel / prei soep, Champignonsoep, Da Roberto soep, de énige echte!, Erwtensoep; super lekker!, Gekruide kerrie soep, Goed gevulde vissoep, Groentesoep, goed gevuld, Ossobucco, Pastinaak / truffel, Pompoen & een beetje rode peper, Tomaat / basilicum, Tomaat / mascarpone soep, Tomaat, geroosterde paprika en balsamico, Uiensoep

× App ons!